2011. július 26., kedd

Bosch FAP-OT 420 tűz és gáz érzékelő - Jelenlegi ára: 2 000 Ft


A 420-as sorozatú automatikus tűzérzékelő-család az LSN improved technológia előnyeit egyesíti a rendkívüli pontosságukról és érzékelési sebességükről, valamint megbízhatóságukról közismert, bevált MAGIC. SENS tűzérzékelők teljesítményjellemzőivel. Az érzékelőket kifejezetten a jelentősen továbbfejlesztett rendszerparaméterekkel rendelkező LSN improved helyi biztonsági hálózathoz történő csatlakoztatáshoz tervezték. A beépített forgókapcsolók biztosítják az érzékelők címének automatikusan, vagy kézzel történő beállítását, automatikus eszközfelismeréssel vagy anélkül.
Érzékeléstechnológia és jelfeldolgozás
 
A szenzorok az LSN-hálózaton keresztül manuálisan vagy időzítő segítségével konfigurálhatók.
Az összes szenzor jelet folyamatosan ellenőrzi a belső jelfeldolgozó elektronika, és egymással összefüggésben kiértékeli a beépített mikroprocesszor. A szenzorok közötti kapcsolat miatt a kombinált érzékelők ott is használhatók, ahol enyhe füst, gőz vagy por előfordulása várható normál üzem közben.
A riasztás csak akkor indul be automatikusan, ha a jelkombináció megfelel a kiválasztott felhasználási területre programozott jelkombinációnak. Ez a megoldás magasabb szintű biztonságot nyújt a téves riasztásokkal szemben.
A védőborkolat enyhén sérült.



Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2011-08-13 03:18
. Bosch FAP-OT 420 tűz és gáz érzékelő - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Fontos